Jag blev av med ryggvärken

Ännu en solig och varm dag, det underbart att bo i Kungsbacka med promenadavstånd till havet. Det ska bli ett dopp lite senare men först är det några saker jag måste göra, bland annat kom jag på att det var ett tag sedan jag skrev något inlägg till er så det ska jag göra allra först. Jag fick så ont i kroppen, speciellt i ryggen, efter att jag börjat träna på gym. Jag var otränad och tog i för mycket och det gav mig en värk som inte var av denna världen men sedan gick jag på massage i Kungsbacka till ett företag som heter Rossing Massage och det var precis vad jag behövde.  

Denna massage gjorde att blodgenomströmningen ökade i musklerna och efter behandlingen hade den mesta stelheten försvunnit och även värken lättade betydligt. Det är en som är anställd på gymmet som tipsade mig om Rossing Massage för när jag fick den här träningsvärken så berättade jag om detta till honom som gett mig själva träningsprogrammet. Han sa åt mig att inte ta i så mycket de nästkommande träningspassen och han rekommenderade starkt att jag skulle se till att få en behandling i massage i Kungsbacka hos Rossing Massage. Jag fick en djupverkande massagebehandling som hjälpte mig att i stort sett bli av med den värk, smärta och stelhet som jag hade och det var en helt underbar massage så jag har en ny tid inbokad i morgon och det ser jag fram mot. Oavsett om du vill ha en sådan djupverkande massage som jag fick eller om du föredrar en klassisk avkopplande massage som verkar stressreducerande så kan du få det hos Rossing Massage.