Massage för hälsan

Är inte livet underbart med ett sådant högtryck som vi har för närvarande? Bor eller befinner man sig här i Falkenberg är livet bra härligt, inte minst med salta bad i havet. Men idag skulle jag prata med er om att det finns annat att göra i Falkenberg än att bada och sola. Jag bor egentligen inte i Falkenberg men har en liten badstuga vid Skrea som jag är i flera veckor varje sommar. Jag och en kompis har varit hos ett företag inom massage i Falkenberg som heter Eco Emerald. Vi hade inte ont eller andra problem som gjorde att vi gick på massage, nejdå, vi ville bara få en trevlig och avkopplande stund och det fick vi när vi gick till Eco Emerald. Både min vän och jag som är från Borås sa en dag att nu får la vi ta och se om vi inte kan hitta på nåt annat, något sköjigt, och så kom min kompis på denna braiga idé om att vi går på massage. När vi kom till Eco Emerald blev vi väl mottagna, sedan fick vi varsin behandling i massage som var bra. Jag tog en chokladmassage medan min kompis fick hawaiiansk massage. Eco Emerald är en skönhetssalong som ligger i centrala Falkenberg och skulle ni vilja göra andra saker än att bada och sola så vill jag tipsa er om denna salong. Hos Eco Emerald går det att få ansiktsbehandlingar, spraytan och vaxning och så då givetvis även massage i Falkenberg hos dem också.