En duktigt coach i Linköping

Hej, det gläder mig att DU är här! Jag behövde komma igång med träningen för att må bättre. Jag har haft problem med hälsan som ett resultat av att jag tröstätit och gått upp i vikt. Jag har ätit på mina känslor och jag var en sådan där person som tänkte att i morgon tar jag tag i detta så då kan jag frossa i mat idag också …

En dag kapitulerade jag och nådde en bottennivå när vågen som jag trodde visade fel faktiskt inte gjorde det, och jag tog ett beslut att gå till en coach i Linköping. Innan jag gick till denna coach i Linköping gick jag till vårdcentralen bara för att se om det var något medicinsk fel, jag var rädd att jag hade diabetes eller högt blodtryck men jag var frisk som en nötkärna men riskerade allvarliga problem med hälsan givetvis om jag inte omedelbart gick ner i vikt. Nu är det så att problemet inte satt i maten för det satt i min hjärna. Jag behövde hjälp att ändra på hela mitt sätt att tänka och den hjälpen fick jag genom denna coach i Linköping. Jag vet att jag innerst inne har mycket kraft inombords och jag visste att jag behövde börja träna men jag behövde någon som sparkade mig i baken så jag kom igång med träningen och detta gjorde denna coach i Linköping. Givetvis gick vi på djupet i mitt inre och jag fick väldigt bra hjälp med att bena ut saker där hos Mindsteps som ledde mig framåt. Nu är jag befriad från mitt matmissbruk och har en kropp jag trivs med, så ett tusenfalt tack till Mindsteps och deras coach i Linköping som hjälpte mig.